Arrangementen

Ijsselarrangement – 4 uur incl. stop

Een vier urige tocht langs de Ijssel, jullie krijgen van ons de routekaart mee die jullie een prachtig stuk landschap laat zien langs de Ijssel. Voordat jullie het veerpondje nemen richting Zalk kunnen jullie een tussenstop maken bij het theehuis bij Zalkerveer waar jullie een korting wordt aangeboden voor een kop koffie/thee met koek of taart.

Kosten:
– Vier uur scooter rijden, koffie/thee en gevulde koek en veerpontkaartje voor €44,00 p.p. (doordeweeks €41,50)
– Vier uur scooter rijden, koffie/thee en gebak en veerpontkaartje voor €46,00 p.p. (doordeweeks €43,50)

Picknickarrangement

Je huurt een scooter volgens het uurtarief, met route naar keuze, daarnaast ontvang je van ons rijkgevulde rieten mand mee met allerlei lekkers zodat je ergens op je route even kan stoppen om gezellig te picknicken. Ook een picknickkleed is inbegrepen!

Kosten: €10,00 per persoon

Brouwerij Arrangement – 4 uur incl. rondleiding

Jullie stappen in Kampen op de scooter waarna jullie via de roggebotsluis de Flevopolder in rijden. Via de oudste bossen van Flevoland komen jullie terecht bij Brouwerij Artemis; een prachtige brouwerij tussen de boerderijen die bieren maakt van lokale producten. Hier worden jullie ontvangen door de brouwmeester die onder het genot van een kopje koffie alles vertelt over het brouwen van ambachtelijke bieren. Na een rondleiding door de brouwerij van plus minus 1 uur stappen jullie weer op de scooter en vervolgen jullie de route richting Elburg. De terugweg vervolgen jullie aan de andere kant van het Veluwemeer in het oude land.

Kosten: €45,00 per persoon (minimaal 6 personen)

www.brouwerijartemis.nl

Bierproeverij Arrangement – 3 uur scooterrijden en 1,5 uur rondleiding

Jullie stappen bij Brouwerij Artemis op de scooter waarna jullie langs het veluwemeer richting Elburg rijden. Via het oude land vervolgen jullie de weg terug via de andere kant van het Veluwemeer richting Kampen. Daarna rijden jullie via de roggebotsluis terug de Flevopolder in. Voor deze tocht hebben jullie drie uur de tijd waarin je ook nog een leuke stop in het prachtige Elburg of Kampen te maken.

Weer terug bij de brouwerij worden jullie ontvangen door de brouwmeester die jullie alles vertelt over het brouwen van ambachtelijke bieren. Daarna is het tijd om te gaan proeven, jullie mogen namelijk drie bieren van de brouwerij testen. Na afloop is er ook de mogelijkheid om je favoriete bier aan te schaffen.

Kosten: €57,50 per persoon (minimaal 6 personen)

www.brouwerijartemis.nl