Arrangementen

Ijsselarrangement

Een vier urige tocht langs de Ijssel, jullie krijgen van ons de routekaart mee die jullie een prachtig stuk landschap laat zien langs de Ijssel. Voordat jullie het veerpondje nemen richting Zalk kunnen jullie een tussenstop maken bij het theehuis bij Zalkerveer waar jullie een korting wordt aangeboden voor een kop koffie/thee met koek of taart.

Kosten:
– Vier uur scooter rijden, koffie/thee en gevulde koek en veerpontkaartje voor €44,00 p.p. (doordeweeks €41,50)
– Vier uur scooter rijden, koffie/thee en gebak en veerpontkaartje voor €46,00 p.p. (doordeweeks €43,50)

Picknickarrangement

Je huurt een scooter volgens het uurtarief, met route naar keuze, daarnaast ontvang je van ons rijkgevulde rieten mand mee met allerlei lekkers zodat je ergens op je route even kan stoppen om gezellig te picknicken. Ook een picknickkleed is inbegrepen!

Kosten: €10,00 per persoon

Go Pro Arrangement

Hoe leuk is het dat jullie aan je uitje ook nog een aandenken over houden? Wordt regisseur van je eigen film en boek het Go Pro arrangement. Hierbij krijgen jullie een Go Pro camera mee die tot wel 2 uur lang kan filmen, inclusief bevestigingsmateriaal voor bijvoorbeeld aan je scooter of op je hoofd!

Na afloop krijgen jullie de beelden onbewerkt toegestuurd zodat je zelf aan het monteren kan gaan. Mocht je liever een kant en klare versie willen dan kan dat natuurlijk ook, neem hiervoor contact met ons op.

Kosten: €15,00 per camera