Routes

Scooterverhuur Kampen heeft voor u de mooiste routes in kaart gezet, deze routes zijn inclusief in de verhuurprijs. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om op de bonnefooi te gaan! Hieronder vindt u enkele beschrijvingen van de routes die u van ons mee kunt krijgen.

Drontermeerroute (+/- 40 km)

Deze route is een interessante tocht door een oud cultuurlandschap en door nieuw land. Tussen het oude land (polder Oosterwolde) en het nieuwe land (na inpoldering van Flevoland) liggen randmeren. Deze dienen er voor om het uitdrogen van het oude land te voorkomen. U maakt een tocht door de bossen naast het Drontermeer, een smal ondiep randmeer tussen Oost-Flevoland en Gelderland/Overijssel. Een tussenstop kan gemaakt worden in Elburg, waarna de route wordt voorgezet over het oude land langs het Drontermeer. Ten slotte loopt de route langs een aantal bijzondere bezienswaardigheden van Kampen.

Ijsselroute (+- 40 km)

Een mooie lus door Overijssel heen. Deze route begint met een tocht door de prachtige historische binnenstad van Kampen, waarna een oversteek via de stadsbrug over de Ijssel je mee voert naar de richting van Wilsum. Tussendoor volgt een oversteek met het Zalkerveer pondje naar de overkant om vervolgens door Zalk te rijden. Vanuit daar een mooie route door het oude land. Deze route laat je snoepen van de natuur.