Gastenboek

Heeft u onlangs een leuke dag beleefd door het huren van onze scooters? Laat ons dan weten wat u er van vondt!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.209.10.183 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Judit Judit uit Belgie schreef op 29 augustus 2018 om 11:10:
We hebben de scooters de hele dag gehuurd en hebben een prachtige route gemaakt rondom de Wieden en de Weeribben. Prachtige regio, fijne scooters. Genoten!
Martine Martine uit Dronten schreef op 9 september 2017 om 20:03:
Perfecte locatie voor een scooterverhuur, binnen enkele minuten rijd je vanuit Kampen het 'oude land' op, en rijd je over kronkelweggetje en dijkjes. Wim en Loes hadden de komst van onze grote groep super voorbereid. Een scooter huren is zeker een aanrader!
marion marion uit dronten schreef op 4 september 2017 om 11:10:
Wat hebben we een mooie familiedag gehad. Gastvrij onthaald met koffie voor we ons avontuur op de scooters begonnen. Na duidelijke uitleg en instructies gingen we met op pad met z'n allen. Omgeving Kampen, Noordeinde, Oosterwolde, pondje bij Zalk. Een prachtige route langs de IJssel. En gepauzeerd bij het theehuis in Zalk. Al met al een aanrader. Bedankt!
Elly Elly uit Dronten schreef op 4 september 2017 om 10:57:
zondag 3 september hadden wij onze familiedag met 20 personen. Een gezellig gezelschap in de leeftijd van 16-70 jaar we dachten, nu iedereen op een scooter mag rijden kunnen we er ook een familie-uitje van maken. Gisteren de prachtige IJsselroute gereden op scooters van "scooterverhuurkampen". eerst hartelijk welkom geheten door Wim en Loes met een kopje koffie/thee en na de korte uitleg over de scooters gingen wij ervandoor. Mooie landweggetjes, prachtige uitzichten, mooie natuur, leuke dorpjes en gezellig met zijn allen het pondje over. Wim en Loes, heel hartelijk dank voor de fijne scooters en de regenjasjes, die we gelukkig niet nodig hadden! mede dankzij jullie was het een stralende dag! ☀ī¸
Laura Laura schreef op 26 mei 2017 om 10:23:
We hebben de prachtige route langs de IJssel gereden. Deze nostalgische route rijdt je langs mooie boerderijtjes, kleine dorpjes en mooie natuur. Dit alles Ên de overtocht met de pont geeft je een dag pure ontspanning. Scooterverhuur Kampen, bedankt voor het heerlijke zomerse uitje!
Theo Theo uit Dronten schreef op 5 april 2017 om 22:48:
Wat hebben we een leuke dag gehad! De scooters zijn erg netjes en nog gloed nieuw. De omgeving is mooi en de route is prachtig. Wim en Loes zijn super gastvrij en we zijn erg vriendelijk geholpen. Ik zou het zeker aanbevelen!