Geen producten (0)

Voorwaarden

Artikel 1

Bij de huur wordt geleverd, kentekenbewijs, één slot per scooter en éen set sleutels. Bij vermissing worden de kosten verhaald op de huurder.
Indien een scooter na tijdslimiet wordt geretourneerd, volgt een naheffing van €15,00 per half uur overschrijding.

Artikel 2 Brandstof

De scooter wordt door verhuurder afgeleverd met een volle benzinetank. De brandstof die gebruikt wordt gedurende de huurperiode is inbegrepen in de huurprijs. Mocht er bijgetankt moeten worden dan is dit voor kosten van de huurder (alleen van toepassing voor meerdere dagen verhuur).

Artikel 3 Betaling en borg

Betaling van het huurtarief vindt plaats voor ingebruikname van de scooter(s). Daarnaast wordt er een borgsom berekend van 100 euro per scooter, met een maximum van 300 euro. Indien de scooter in dezelfde staat wordt terugbezorgd als waarin de scooter is geleverd krijgt de huurder de borgsom terug na afloop van de huurperiode. De som van de borg kan indien nodig worden aangewend voor de schade aan een scooter. Wanneer betaling van de borg contant wordt gedaan, wordt deze contant terug gegeven. Wanneer de betaling van de borg per pin wordt voldaan, wordt deze z.s.m. terug gestort.

Artikel 4 Kennisgeving

Huurder wordt geacht het gehuurde in goede staat te hebben ontvangen en dit te controleren voor vertrek. Verhuurder wordt geacht het gehuurde, in goede staat te hebben afgeleverd. Bij technische problemen dient de huurder z.s.m. telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. De verhuurder zal indien beschikbaar een vervangende scooter bezorgen. Indien niet mogelijk en het defect is ontstaan buiten toedoen van de huurder, zal de verhuurder het verhuurbedrag minus de verstreken periode terug betalen aan de huurder van deze scooter.
- Indien een sanctie is opgelegd tijdens de huurperiode moet de huurder, de verhuurder daar z.s.m. van op de hoogte stellen.
- In geval van schade die ontstaan is aan de scooter(s), derden of objecten, dient de huurder dit z.s.m. te melden aan verhuurder. Indien mogelijk dient er ook ter plekke een schadeformulier ingevuld en ondertekend te worden.

Artikel 6 Gebruik

- Huurder en alle medehuurders dienen zich gedurende huurperiode ten alle tijden te houden aan de Nederlandse wetgeving en verkeersregels.
- Alle deelnemers dienen in bezit te zijn van een Nederlands (bromfiets) rijbewijs en moeten deze op de dag van huur kunnen tonen.
- De scooter(s), sleutel(s) en slot(en), kentekenbewijs, dienen te worden terug gebracht naar dezelfde locatie als waar deze is verhuurd. Bij het eerder terugbezorgen heeft de huurder geen recht op teruggave van de huursom.
- Het is niet toegestaan de scooter met meer dan 2 personen te gebruiken
- Het is niet toegestaan de scooter(s) te besturen onder invloed van drugs, alcohol of medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden.
- Het is niet toegestaan om met de scooter(s) te racen of onderlinge wedstrijden te houden.
- Houdt rekening met de maximale snelheid van 25 km/h en maak gebruik van de fietspaden, tenzij anders is aangegeven.
- Het is niet toegestaan de scooter te gebruiken op onverharde wegen.
- Het is niet toegestaan om derden gebruik te laten maken van de scooter of deze onder te verhuren.

Artikel 7 Aansprakelijkheid

De scooter(s) zijn verzekerd door middel van een aansprakelijkheidsverzekering. De huurder gaat akkoord met een beperkte verzekeringsdekking met eigen risico van 175 euro per gebeurtenis.
De huurder verklaard bekend te zijn met het feit, dat er voor de scooter(s) geen andere verzekeringen zijn afgesloten, zoals voor schade aan, of diefstal van de scooter en/of toebehoren.
Voor eventuele kosten en/of schade, welke voor de huurder of de bestuurder van de scooter of bijrijder daarvan mocht(en) ontstaan, ten gevolge van enige schade en/of defect en/of verlies aan c.q. van de scooter(s) met toebehoren of aan derden toegebracht, draagt de verhuurder geen aansprakelijkheid. Het huren van de scooter(s) gebeurt dus voor risico van de huurder.

De verhuurder heeft het recht de scooter bij teruggave te inspecteren op nieuwe schade. De huurder is aansprakelijk voor alle schade welke gedurende de huurperiode aan de scooter of toebehoren mocht zijn toegebracht en de daaruit vloeiende gevolgschade, al dan niet met schuld van de huurder en onverschillig of zulks in of buiten overmacht is geschiedt. De schade zal met de borg worden verrekend en indien deze niet toereikend zijn volledig op de huurder verhaald. Verhuurder heeft het recht de hoogte van de ontstane schade zelf vast te stellen.

Verkeersovertredingen en de daaruit vloeiende kosten zijn voor rekening van de huurder en geven de verhuurder het recht om de bekeuring op de huurder te verhalen.

Artikel 8 Diefstal/vermissing

Bij parkeren dient de scooter ten alle tijden te worden gezekerd met het bijgeleverde slot, bevestigd aan het achterwiel.
Bij het niet terugbezorgen van de scooter wordt aangifte gedaan van diefstal bij de politie. Tevens wordt aan de huurder de nieuwwaarde van de scooter in rekening gebracht.

Artikel 9 Ontbinding overeenkomst

De verhuurder heeft het recht om de huurovereenkomst ten alle tijden te ontbinden zonder opgave van reden en rechterlijke tussenkomst. De huurder dient annulering minimaal 24 uur van te voren aan te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies.

Facebook