Geen producten (0)

Onze Scooters

De scooters van Scooterverhuur Kampen zijn een Vespa look-a-like; de Riva I van BTC. Een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en een moderne techniek.
Ze zijn geleverd in snor uitvoering, dus met een max. van 25 km/h kun je zonder helm, lekker met je haren in de wind, een tochtje maken. Ze bieden plaats aan 2 personen en hebben allen een bagagerek.

Onze scooters zijn voorzien van een viertakt motor, dit wil zeggen dat de motor niet meer op mengsmering (het tanken van olie en benzine dus) maar enkel op euro 95 rijdt en daarmee staat hij bekend om zijn zuinigheid (gemiddeld 1-50) en betrouwbaarheid.

De scooters zijn goed onderhouden zodat u altijd gegarandeerd bent van een kwalitatief goede rit.  Mocht er onverhoopt toch een mankement optreden dan staat er natuurlijk altijd iemand klaar om u te helpen.

Review

" We hebben de prachtige route langs de IJssel gereden. Deze nostalgische route rijdt je langs mooie boerderijtjes, kleine dorpjes en mooie natuur. Dit alles én de overtocht met de pont geeft je een dag pure ontspanning. Scooterverhuur Kampen, bedankt voor het heerlijke zomerse uitje!" door Laura

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies.

Facebook