Geen producten (0)

Routes

Scooterverhuur Kampen heeft twee routes voor u in kaart gebracht, deze kunt u altijd kosteloos meenemen. De onderstaande routes zijn geschikt voor een tijdsduur van 3 a 4 uur; mocht u langer hebben geboekt en wilt u vooraf een route samenstellen dan raden wij u aan op route.nl te kijken. Zij hebben een aantal prachtige kant en klare routes op kaart staan, maar u kunt er ook voor kiezen om er zelf een route uit te stippelen. De route is daarna in een app op uw mobiele telefoon te openen. Zo heeft u direct navigatie bij de hand!

Drontermeerroute (+/- 40 km)

Deze route is een interessante tocht door een oud cultuurlandschap en door nieuw land. Tussen het oude land (polder Oosterwolde) en het nieuwe land (na inpoldering van Flevoland) liggen randmeren. Deze dienen er voor om het uitdrogen van het oude land te voorkomen. U maakt een tocht door de bossen naast het Drontermeer, een smal ondiep randmeer tussen Oost-Flevoland en Gelderland/Overijssel. Een tussenstop kan gemaakt worden in Elburg, waarna de route wordt voorgezet over het oude land langs het Drontermeer. Ten slotte loopt de route langs een aantal bijzondere bezienswaardigheden van Kampen.

Ijsselroute (+- 40 km)

Een mooie lus door Overijssel heen. Deze route begint met een tocht door de prachtige historische binnenstad van Kampen, waarna een oversteek via de stadsbrug over de Ijssel je mee voert naar de richting van Wilsum. Tussendoor volgt een oversteek met het Zalkerveer pondje naar de overkant om vervolgens door Zalk te rijden. Vanuit daar een mooie route door het oude land. Deze route laat je snoepen van de natuur.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies.

Facebook